Franse Speler Nassim Bellahcene Versterkt KRAS/Volendam

Franse Speler Nassim Bellahcene Versterkt KRAS/Volendam

zondag 30 juni 2024

Met grote vreugde kondigt KRAS/Volendam de toevoeging van de Franse speler Nassim Bellahcene aan. Bellahcene zal de vacante rechtsopbouwpositie versterken en een cruciale rol spelen in ons team.

Profiel van Nassim Bellahcene:

  • Nationaliteit: Frankrijk
  • Geboortedatum: 09.01.1998
  • Lengte: 190 cm
  • Gewicht: 104 kg
  • Positie: Rechteropbouwer

Nassim Bellahcene kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur bij KRAS/Volendam en zegt het volgende:

“Hallo iedereen! Ik ben ontzettend blij om me bij KRAS/Volendam aan te sluiten. Ik ben zeer enthousiast om dit nieuwe seizoen te beginnen bij deze legendarische Nederlandse club. Ik kan niet wachten om Nederlands te leren samen met jullie. Tot snel!”

Hoofdcoach Geert Hinskens deelt zijn enthousiasme over de nieuwe aanwinst:

"We zijn erg blij met het vastleggen van Nassim voor onze rechtsopbouwpositie. Als linkshander biedt hij ons veel meer mogelijkheden binnen ons spel. Daarnaast is hij met zijn ervaring en leeftijd een welkome aanvulling voor onze jonge spelersgroep."

Manager Joost Ooms van KRAS/Volendam voegt toe:

"We zijn trots Nassim te presenteren. Het is een zeer moeilijke positie om te vullen in handballand. Dat Nassim voor ons kiest is prachtig en een compliment voor de scoutingstaf en technische leiding van de club."

Nassim, die zijn opleiding genoot bij Montpellier, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Hij speelde eerder bij Montpellier Handball (2016-2018), Massy Essonne Handball (2018-2022), Frontignan Thau HB (2022-2023) en AEK Athene (2023-2024).

Met zijn ervaring en talent is Nassim een waardevolle aanwinst voor KRAS/Volendam.

KRAS/Volendam verwelkomt Nassim van harte en ziet uit naar een succesvol seizoen met zijn bijdrage aan het team.


Interesse? Wil jjj ook?

Wil je meer weten over het programma van de jeugd? neem dan contact op met Martijn Cappel: m.cappel@handbalvolendam.nl

Heb je talent?

Ook zijn de talentontwikkelingsprogramma's van de dames en herenteams van de vereniging volop in ontwikkeling. Mocht je de ambitie hebben om in een eerste team van Volendam te komen, dan kun je informeren naar onze trainingsmogelijkheden bij Hoofdjeugdopleiding Martijn Cappel: m.cappel@handbalvolendam.nl