Garage Kil/Volendam Dames 1 sluit seizoen af met eerste van drie oefenduels

Garage Kil/Volendam Dames 1 sluit seizoen af met eerste van drie oefenduels

donderdag 31 mei 2018

Donderdag 31 mei aanstaande om 19.45 uur speelt Garage Kil/Volendam Dames 1 de eerste van de reeks van drie oefenwedstrijden als afsluiting van het lopende seizoen. US is in de Opperdam de eerste tegenstander.

In de maand mei hebben er een hoop meiden meegetraind met de Volendamse selectie. Een aantal speelsters vanuit de jeugd heeft mee gedaan en er hebben meiden van buitenaf meegetraind. Tevens heeft Fiona Scherpenzeel aangegeven niet langer te trainen voor een plek in het eerste team van onze Volendamse dames.

Trainer Ruud van den Broeck is duidelijk over volgend seizoen. “We hebben een bredere selectie nodig. We willen in de eerste divisie een snel spelletje gaan spelen, daarvoor heb je veel wissels nodig om het hoge tempo aan te kunnen.”

Aankomende donderdag tegen US verschijnt er een mix van de huidige selectie speelsters, aangevuld met een aantal nieuwe speelsters. De nieuwe aanwinst Jamie Neijndorff zal haar eerste minuten maken, maar er spelen ook dames mee die zich graag willen bewijzen om deel uit te maken van de selectie. Een interessante ontmoeting dus!