Garage Kil/Volendam Dames 1 met ruime cijfers langs Gemini

maandag 29 oktober 2018

Garage Kil/Volendam Dames 1 zette afgelopen zaterdag een klinkende score van 40-15 neer tegen hekkensluiter Gemini. De ploeg van trainer Ruud van den Broeck kwam al snel op een 6-1 voorsprong en sloeg daarna een gat tot 11-4. De dames van Gemini deden hierna iets terug en kwamen tot 13-7. Nog voor rust werd de stand echter in Volendams voordeel uitgebreid naar 18-10.

In de tweede helft scoorden de Volendamse dames er rustig op los en wisten zij twintig minuten lang geen enkel tegendoelpunt te incasseren. Nadat de 31-10 was genoteerd slaagde de tegenstander uit Voorschoten er pas weer in te scoren. De eindstand werd bepaald op 40-15.

Van den Broeck was tevreden met wat zijn ploeg liet zien. “In de eerste helft kregen we nog teveel doelpunten tegen. Dit hebben we in de rust besproken en hebben we de tweede helft duidelijk een stuk beter gedaan.”

Garage Kil/Volendam Dames 1 reist voor de eerstvolgende wedstrijd in de Eerst Divisie op 3 november af naar Raalte voor het treffen met Kwiek.