Garage Kil/Volendam DS 1 wint ruim van V&S in laatste wedstrijd van 2017

maandag 18 december 2017

Afgelopen zaterdag werd er gespeeld tegen de dames van V&S uit Groningen. 2017 werd in stijl afgesloten, want er werd met een mooi verschil gewonnen: 39-21

In de eerste minuten was was het al duidelijk dat de Volendamse formatie met de winst aan de haal zou gaan. Binnen korte tijd stond er een 5-1 stand op het scorebord. De dames van V&S kwamen niet om te handballen, vaak werd getemporiseerd en de aanvallen duurden erg lang. De stand met rust: 20-9.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. De Groningse dames kwamen nog terug tot 6 doelpunten verschil. Maar een keer aanzetten was genoeg om het doelpuntenverschil weer uit te laten lopen. Aan Volendamse zijde kon er volop worden doorgewisseld. Iedereen heeft deze wedstrijd kunnen spelen. Sabrina van der Mast was goed op schot. Na de wedstrijd werd zij dan ook benoemd tot ‘Lotje Women of the Match’.
Eindstand: 39-21.

De Volendamse dames kunnen terug kijken op een goede eerste seizoenshelft. Als debutant aan kop de winter in gaan is een mooie prestatie. Na de kerst en jaarwisseling beginnen zij aan de voorbereiding van de tweede seizoenshelft!