Garage Kil/Volendam DS1 slikt eerste nederlaag

maandag 27 november 2017

Afgelopen zondag verloor Garage Kil/Volendam Dames 1 voor het eerst dit seizoen. Commandeur/VVW DS1 zegevierde met 23-21. Op alle fronten werden de dames afgetroefd, inzet, beleving en vooral de wil om te winnen.

Binnen enkele minuten keken de Volendammers tegen een achterstand van 4-0 aan. Het zou een moeilijke middag worden in Wervershoof. Pas in de zevende minuut werd voor het eerst een doelpunt gemaakt, er werd aanvallend iets beter gespeeld en er werd wat terug gevochten. Na 20 minuten stond er een 9-9 stand op het scorebord, door doelpunten van Marilyn Tol. Echter kon er niet worden doorgedrukt, de kleedkamer werd opgezocht met een 13-11 ruststand.

Na de rust werd hetzelfde spel vertoont. VVW was meer gedreven en attender dan de Volendamse dames. Ondanks dat vlak na rust tweemaal snel gescoord werd wist VVW steeds weer uit te lopen. Aan het einde kwam Volendam terug tot één doelpunt, maar het bleek niet genoeg voor een resultaat. Eindstand 23-21.