Garage Kil/Volendam staat voor verre uitwedstrijd

Garage Kil/Volendam staat voor verre uitwedstrijd

donderdag 24 januari 2019

Na het verlies van afgelopen zaterdag tegen Z.A.P. (25-26) zijn de dames van Garage Kil/Volendam een plekje gezakt. Zij staan nu op een vierde plek. Aanstaande zaterdag nemen de Volendammers het op tegen Anytime Fitness/BFC in het verre Limburg.

De ploeg uit Beek staat op een tiende plek en is net als Volendam het afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Eerste Divisie. De Limburgers hebben tot zover wisselende resultaten geboekt. Tegen hoogvliegers spelen zij veel sterke wedstrijden en verliezen met minimale verschillen. Fortissimo, PCA/Kwiek en HV Quintus 2 hebben het allen erg lastig gehad op bezoek bij BFC.

Garage Kil/Volendam had eerder dit seizoen minder problemen met BFC bij de 39-26 overwinning in sporthal Opperdam. Ook buiten het eigen dorp presteren de Volendammers over het algemeen goed. Zo won de ploeg van trainer Ruud van den Broeck van Bentelo, B&B Healthcare/Hercules, E&O en hoogvliegers Z.A.P. en Fortissimo. Zaterdag zal ook BFC aan dit rijtje moeten worden toegevoegd, wil Garage Kil/Volendam nog zicht houden op de top van de competitie.

De wedstrijd wordt om 19.45 uur gespeeld in sporthal De Haamen in het Limburgse Beek.