Gebrek aan strijd en beleving aan basis nederlaag Meiden B1 tegen Gemini

maandag 04 december 2017

Afgelopen zondag stond Gemini op het programma voor de Meiden B1. Een wedstrijd waar we op papier van zouden moeten kunnen winnen. De meiden van Volendam zaten echter vanaf de eerste minuut niet goed in het spel, het ging allemaal heel moeizaam en dat was niet omdat de tegenstanders zo goed waren. Tot vijf minuten het einde stonden de Volendamse meiden een á twee doelpunten voor, maar in de laatste paar minuten werd deze voorsprong weggegeven. Slordig balspel en gemiste penalty’s zorgen ervoor dat de eindstand 17-16 in het voordeel van Gemini werd. Erg jammer, belangrijke punten verloren!

Scores: Sharon Plat (3), Megan Ligthart (3), Marilyn Tol (3), Bibi Bakker (2), Jill Sanders (2), Denise Mol (2), Esmee Verdonk (1), Lisa Veerman, Nicole Rep (k)