Gemakkelijke winst voor Meiden B1 tegen Westfriezen

maandag 15 januari 2018

Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen de Westfriezen op het programma. De thuiswedstrijd werd ruim gewonnen dus het zou geen moeilijke wedstrijd worden. Het team was, op Nicole Steur na (ziekte), compleet. KRAS/Volendam stond echter al snel 2-0 achter. Pas na tien minuten opende Marilyn Tol de score aan de zijde van Volendam, haar eerste van de totaal 10 doelpunten. Nicole Rep stond goed te keepen en De Westfriezen zijn daarna niet meer gemakkelijk tot score gekomen, dit in tegenstelling tot Volendam. Sharon Plat, Esmee Verdonck en Megan Ligthart scoorden doelpunten vanuit de hoekpositie en ook Bibi Bakker was goed op schot. De ruststand was 4-9 in het voordeel van Volendam. In de tweede helft liepen de Volendamse meiden uit en werd de wedstrijd met 13-27 gewonnen. De derde plek in de Jeugddivisie is hierdoor in stand gebleven.

Marilyn Tol (10), Bibi Bakker (7), Sharon Plat (4), Megan Ligthart (3), Esmee Verdonck (3), Denise Mol, Charmaine Veerman, Ellen Tol, Jill Sanders, Lisa Veerman,  Nicole Rep (k).

Bekijk de foto's van deze wedstrijd. Foto's: Edwin Luppens.