Geslaagd toernooi van A- & B-jeugd in het Deense Kolding

Geslaagd toernooi van A- & B-jeugd in het Deense Kolding

maandag 02 april 2018

In het paasweekend was de A- & B-jeugd aanwezig bij een groot jeugdtoernooi n het Deense Kolding. Meerdere internationale ploegen deden mee. In totaal 220 teams.

De poulefase was voor de B-jeugd een heel zware omdat die ook veel jonge jongens mee hadden waaronder ook C-jeugd! Maar zij hebben knap gestreden. De A-jeugd heeft eveneens een zware poule en heeft echt op kwaliteit en teamspirit alle wedstrijden naar zich toe weten te halen en is daarmee ook poulewinnaar geworden. Daardoor behoorden ze dus bij de beste 4 van de 16 heren teams (U19)!

Zondag in de halve finale werd er tegen het Duitse SV Fellbach gespeeld! Zware wedstrijd, hard en fysiek! Gelijk op maar Volendam kwam helaas achter te staan met twee doelpunten! Tweede helft alles op alles en knokken om weer bij te komen! Na gelijke hoogte en 1 punt voor hebben ze die lijn door gezet en uiteindelijk de wedstrijd gewonnen met 15-11! De finale tegen Handballregion Bottwar JSG ging helaas verloren met 11-19, maar het zilver is er eentje met een goud randje.

Een mooie prestatie voor de vereniging en helemaal voor de spelers!