HC2: IJ is gebakke!

HC2: IJ is gebakke!

dinsdag 15 oktober 2024

Afgelopen zondag stond de eerste wedstrijd van de C2 op het programma. Omdat het ” De Week van de Scheidsrechters” was werden eerst even de scheidsrechters in het zonnetje gezet met een heerlijke medaille van Het Chocoladehuys. Daarna gingen we vol verwachting van start.  De man gemiddeld zo’n 10 cm langer en weer een hoop wijzer gingen we as de brandwehr. De jongens van Zaanstreek wisten niet waar ze het moesten zoeken en kejke zoender verstand wie ze nou moesten verdedigen door de vele combinaties die ingezet werden. En natuurlijk ook door onze superkeepers Dean en Kees was het “in un poep en un skeet” 11-0. 

Toen kreeg Zaanstreek de smaak ook te pakken en door mooie combinaties van hun kant gingen we rusten met een stand van 17-8. 

 

En hoewel de uitstekende leiding allang voor het beginsignaal had geflotenbleven die van uis nag ff muiven. Zaanstreek stond wel aan waardoor ze ff gank 6 doelpunten scoorden. Dat was wel ff bedakke maar gelukkig waren Tom Bond en Tom van der Zee vlijmscherp. Terwijl René de ballen er lekker tussen vandaan tikten wisten zij elkaar, als een ware TomTom,  feilloos te vinden. Je konne niet om nai komme beh die twai! Maar ook niet bij de rest, want winnen doe je niet alleen, winnen doe je als team. En dat we een goed team waren bewijst het feit dat we bijna allemaal gescoord hebben waardoor de eindstand 31-17 werd. Zaanstreek is zeker een ploeg om rekening mee te houden, maar je ebbe apostele en Bunskoeters. Ook in de Opperdam. 

De eindstand werd mede mogelijk gemaakt door diverse prachtige passes van René aan Mitch (7), Tom vd Z (3), Sem (4), MikeS (4), Shane (5), MikeB (1), Scott (2), Jake (1) en TomB (4)


Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de werking rondom onze jeugd? Neem dan contact op met hoofd jeugdopleidingen Martijn Cappel

Fotografie: John Loch Fotografie Klik op de onderstaande foto's voor meer beelden.