HV KRAS/Volendam Bereid zich Voor op Spannende Europa Cup Trip naar Krems

HV KRAS/Volendam Bereid zich Voor op Spannende Europa Cup Trip naar Krems

donderdag 17 oktober 2024

Van vrijdag 18 oktober tot zondag 20 oktober staat er een spannende trip voor HV KRAS/Volendam op het programma! Ons team reist naar Krems an der Donau, Oostenrijk, waar ze het zullen opnemen tegen Förthof UHK Krems in de Europa Cup. De eerste wedstrijd zal op zaterdag 19 oktober om 19:00 plaatsvinden in Krems, en de fans thuis kunnen dit live volgen via een livestream!

Reisschema Hoogtepunten:

  • Vrijdag 18 oktober: Vertrek vanaf Schiphol naar Wenen en aankomst in Krems, gevolgd door een intensieve training en voorbereidingssessies.
  • Zaterdag 19 oktober: Na een laatste ochtendtraining staat de eerste wedstrijd om 19:00 op het programma. Dit belooft een spannende ontmoeting te worden!
  • Zondag 20 oktober: Het team keert terug naar Nederland, met het vizier op de returnwedstrijd in Volendam.

Volg de actie live!

Onze trouwe supporters hoeven niets te missen! De wedstrijd van zaterdag wordt via een livestream uitgezonden, zodat jullie onze mannen vanop afstand kunnen aanmoedigen. Houd onze social media-kanalen in de gaten voor de exacte link en details over de livestream.

De Return in Volendam

Na deze spannende ontmoeting in Oostenrijk kijken we al uit naar de returnwedstrijd die zaterdag 26 oktober om 19:00 wordt gespeeld in Sporthal Opperdam in Volendam. Dit is jullie kans om het team live aan te moedigen en de thuiswedstrijd in volle sfeer mee te maken. Zorg dat je erbij bent en laat je horen!

Steun ons team!

We roepen al onze fans op om zowel online als in de hal volop mee te leven. Laten we samen zorgen voor een onvergetelijke ambiance, zowel in Oostenrijk als bij de return in Volendam!


Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de werking rondom Heren 1? Neem dan contact op met topsportcommissie hoofd heren handbal,Marco Woltersom.

Bekijk de ook deze mooi beelden van NH-sport Handballers Volendam pakken volle buit in Noord-Hollandse derby met Aalsmeer - NH Nieuws

Lees eventueel ook een wedstrijdverslag op: Handbalinside of Handbalstartpunt.

Fotografie: John Loch Fotografie