HV KRAS/Volendam ontvangt gulle gift van Marco Holkamp van METCO Training Center

HV KRAS/Volendam ontvangt gulle gift van Marco Holkamp van METCO Training Center

zaterdag 29 juni 2024

In een inspirerende blijk van steun voor de handbalgemeenschap heeft Marco Holkamp, eigenaar van METCO Training Center uit Limmen, een rotary shoulder machine gedoneerd aan HV KRAS/Volendam. Deze genereuze gift vormt een belangrijke aanvulling op de trainingsfaciliteiten van de handbalvereniging en helpt de spelers hun fysieke conditie verder te verbeteren.

De overhandiging vond plaats bij zijn sportschool in Limmen, waar Marco Holkamp in het bijzijn van een aantal spelers en het bestuur de rotary shoulder machine overhandigde.

Patrick Fuchs, krachttrainer van Garage Kil Volendam, legt uit waarom deze waardevolle donatie nuttig is.

"Met deze rotary shoulder machine kunnen onze spelers specifiek en veilig werken aan hun schouderkracht en daarmee blessures voorkomen," vertelde Patrick. "De machine is een goede aanvulling, vooral na een blessure of operatie, omdat het een gecontroleerde manier biedt om weer te beginnen met trainen. We zijn Metco dankbaar voor hun steun."

Marco Holkamp gaf aan dat hij altijd al een warm hart heeft toegedragen aan HV KRAS/Volendam, sinds de tijd dat hij samen met Michiel van Halderen krachttrainer was bij het eerste herenteam. Hij is blij dat hij op deze manier iets kan teruggeven aan de club.

"Topsport is tegenwoordig meer dan alleen even trainen," zegt Marco. "Je moet constant werken aan je bewegingen en specifiek trainen is essentieel voor topsporters. Zo kun je versterkende en preventieve maatregelen nemen. Ik hoop dat deze rotary shoulder machine de spelers van HV KRAS/Volendam helpt om nog beter te presteren en blessures te voorkomen."

Het bestuur en de spelers van HV KRAS/Volendam zijn enorm dankbaar voor deze bijdrage.