HV KRAS/Volendam Steekt Bondsscheidsrechters in het Nieuw

HV KRAS/Volendam Steekt Bondsscheidsrechters in het Nieuw

woensdag 16 oktober 2024

Bij HV KRAS/Volendam hechten we grote waarde aan de inzet van onze bondsscheidsrechters. Om hun belangrijke werk voor de club te waarderen en hun betrokkenheid zichtbaar te maken, hebben alle bondsscheidsrechters onlangs nieuwe clubkleding ontvangen. Zij zijn voorzien van warmloopshirts en een presentatietrainingpolo, die zowel tijdens als buiten de wedstrijden gedragen kunnen worden.

Bondsscheidsrechters spelen een cruciale rol in het waarmaken van de ambities van onze vereniging. Volgens de NHV-regels moet HV KRAS/Volendam voor elk ingeschreven wedstrijdsportteam een scheidsrechter leveren die minimaal tien wedstrijden per jaar fluit. Met twaalf wedstrijdsportteams betekent dit een verplichting om 120 wedstrijden te dekken. Onze huidige groep van zes scheidsrechters fluit al buitengewoon veel wedstrijden per seizoen, wat hun inzet extra bijzonder maakt. Zij nemen gezamenlijk minimaal 180 wedstrijden voor hun rekening, waarvan 60 meetellen voor de NHV-verplichting van de club.

Deze nieuwe clubkleding is een blijk van onze waardering voor het harde werk van de scheidsrechters. Daarnaast wordt er volop gewerkt aan de toekomst. De club heeft een aantal cursisten die de BS3 willen behalen, en in Volendam wordt een BS3-opleiding georganiseerd om meer scheidsrechters op te leiden en de club nog sterker te maken.

We hopen met deze geste niet alleen onze scheidsrechters te ondersteunen, maar ook anderen te inspireren om deel te nemen aan dit belangrijke aspect van onze sport. Want zonder onze scheidsrechters kunnen wij onze ambities als club niet waarmaken. Lees meer over onze ambities en plannen door hier te klikken


Wil je meer weten over scheidsrechter worden bij HV KRAS/Volendam of onze club ondersteunen?

Neem dan contact op met Joost Ooms op j.ooms@handbalvolendam.nl.