Jaap Buijs is een man van de club

Jaap Buijs is een man van de club

dinsdag 18 september 2018

Jaap Buijs is als vrijwilliger haast niet weg te denken bij HV KRAS/Volendam. De Volendammer kwam in 2013 bij de vereniging binnen om eenmalig bij te springen. Het bleef echter niet bij die ene maal en sindsdien is hij vaak tot in de late uren op het kantoor van de vereniging te vinden. Hier houdt hij zich vooral bezig met de administratie en facilitaire zaken.

Buijs woont vlakbij sporthal Opperdam en heeft door zijn pensioen veel tijd om op zich met taken rond de vereniging bezig te houden. “Er werd mij destijds gevraagd of ik de administratie op orde kon maken en ben zo van taak naar taak gegaan. Inmiddels hou ik me als bestuurslid vooral bezig met juridische delen, waardoor ik ervoor zorg dat spelers van de club de juiste contracten en papieren hebben.”

Als de liefhebber die hij is houdt het hier echter niet op. “Ik help ook vaak mee in de kantine, door achter de bar te staan of bij te springen in de keuken. Ik ben hier vrij vaak en heb daar helemaal geen problemen mee. Er is van alles te doen en het is altijd gezellig op kantoor en binnen de rest van de vereniging.”

 

Extra waardering?

Ben jij ook een vrijwillger bij KRAS/Volendam en wil jij graag een keer in de spotlights worden gezet? Of ken jij een mede vrijwilliger die wat extra waardering verdient? Stuur dan een bericht naar m.burger@handbalvolendam.nl!