Jacobs: "Die wil je altijd winnen"

Jacobs: "Die wil je altijd winnen"

vrijdag 01 november 2019

Jong BodyResults/Volendam speelt aankomende zaterdag Green Park Aalsmeer 2 . De streekderby wordt gespeeld in sporthal Bloemhof in Aalsmeer. De Volendammers staan op dit moment op de vijfde plaats, dat is een plekje onder de ploeg uit Aalsmeer die door doelsaldo op de vierde plaats staat.

Jong BodyResults/Volendam speelt aankomende zaterdag in sporthal De Bloemhof een streekderby met het beloftenteam van Green Park Aalsmeer. De ploeg van trainer Martijn Cappel bezet momenteel de vijfde plaats in de Eredivisie, waar de Aalsmeerders op doelsaldo vierde staan.

“Een wedstrijd tegen Aalsmeer is een derby en die wil je altijd winnen”, weet Diego Jacobs, aanvoerder van Jong BodyResults/Volendam. “Zeker nu we qua punten gelijk staan.”

De verwachting is dan ook dat het geen gemakkelijke wedstrijd zal worden. De streekgenoten kwamen elkaar vorig seizoen in mei voor het laatst tegen. In De Bloemhof ging Aalsmeer halverwege met 15-13 aan de leiding, maar vochten de Volendammers zich terug met een 28-32 overwinning als gevolg.

Ook voor komende zaterdag heeft Jacobs er alle vertrouwen in. “We moeten deze wedstrijd zeker kunnen winnen. We zijn goed in vorm en er heerst een leuke sfeer in het team.”

De wedstrijd begint zaterdag om 19:15 uur in sporthal De Bloemhof in Aalsmeer.