Jaimy Mens: Vol voor Oranje!

Jaimy Mens: Vol voor Oranje!

woensdag 26 juni 2024

KRAS/Volendam is verheugd om aan te kondigen dat Jaimy Mens ook volgend seizoen weer deel zal uitmaken van het eerste damesteam. De Volendamse speelster heeft vooral in de laatste wedstrijden bewezen van groot belang te zijn voor het team, met name in de verdediging.

Door haar inzet en vastberadenheid heeft ze zich ontwikkeld tot een belangrijke basisspeler, en haar positiviteit en gedrevenheid werken aanstekelijk voor de rest van het team en de club.

Jaimy: "Toen ik zes jaar was, begon ik met handballen bij de mini's van Volendam. Daarna besloot ik in de jeugd de overstap te maken naar VOC Amsterdam om me verder te ontwikkelen als speelster. Na een aantal succesvolle jaren bij VOC, besloot ik vier jaar geleden terug te keren naar het oude nest, Volendam, waar ik onder andere weer samen ging spelen met oud-teamgenoten en vriendinnen. Met de komst van Debbie en de rest van de staf kijk ik uit naar het komende seizoen. Het programma ziet er veelbelovend uit. Ik hoop dat we dit seizoen als team kunnen laten zien wat we in huis hebben. Ik ben er in ieder geval klaar voor om alles te geven!"

We kijken ernaar uit om Jaimy komend seizoen weer te zien schitteren en wensen haar en het team veel succes!


Hoofdtrainer Debbie Bont vertelt enthousiast over Jaimy:

"Dat Jaimy haar verblijf verlengt is natuurlijk top nieuws voor ons. Zij maakt een belangrijk deel uit van onze planning en wij zijn blij dat wij op haar kunnen rekenen. 
Zij is een sterk persoon in en buiten het handbalveld en gaat nog meer een leidende rol overnemen binnen het team. Wij zijn al 2,5 week bezig met de voorbereiding en hier heeft Jaimy al laten zien hoe belangrijk zij gaat worden en wat zij betekent voor de vereniging. Op dit willen wij verder opbouwen en samen een succesvol nieuw seizoen tegemoet gaan".


Wil je meer weten over het programma van Garage Kil/Volendam? neem dan contact op met Debbie Bont: d.bont@handbalvolendam.nl

Heb je talent?

Ook zijn de talentontwikkelingsprogramma's van de damesteams van de vereniging volop in ontwikkeling. Mocht je de ambitie hebben om, net als Jaimy, in het eerste team van Volendam te komen, dan kun je informeren naar onze trainingsmogelijkheden bij Hoofdjeugdopleiding Martijn Cappel: m.cappel@handbalvolendam.nl