Jong Bodyresults/Volendam speelt teleurstellend gelijk in Apeldoorn

maandag 09 januari 2017

Jong Bodysults/Volendam heeft de competitie na een korte winterstop hervat met een gelijkspel in Apeldoorn. Tegen Achilles werd het 25-25.

De ploeg van Nico Admiraal en Ron Tol (Parre) begon sterk aan de wedstrijd met een sterke Bart Koper. Met korte felle schoten verraste hij telkens de van Achilles. Achilles had met hun linkeropbouw een gevaarlijke schutter in huis en hij schoot er ook een paar goed in. Jong Bodyresults/Volendam liep uit naar 8-10 en verloor daarna door te snelle afronding, volledig het hoofd en binnen 10 minuten stond het 15-10 voor de thuisploeg met rust.

Tweede helft begon Jasper Snijders in het midden. Het begin van de tweede helft was onzeker en het ging gelijk op. Daarna volgde een inhaalrace. Met snelle tegenaanvallen die nu wel worden afgerond (totaal 10 open kansen gemist) komt Volendam uiteindelijk 23-24 voor en met een man meer en met nog 2 minuten te spelen, wordt verwacht dat zo’n wedstrijd slim uitgespeeld wordt. Helaas werd er onzorgvuldig met de aanval omgesprongen en kon Achilles langszij komen. Eindstand: 25-25.

Nico Admiraal: “Heel erg jammer dat de inzet van tweede helft niet wordt beloond en het uitwedstrijd syndroom blijft ons achtervolgen. Volgende week Havas thuis, daar hebben we ook nog iets mee recht te zetten!”