Jongens C1 HV KRAS/Volendam overtuigend zaalkampioen!

Jongens C1 HV KRAS/Volendam overtuigend zaalkampioen!

maandag 19 maart 2018

Zondagmorgen 10.00 uur moesten de heren van de C1 het thuis opnemen tegen Nieuwegein. Uit ging deze wedstrijd verloren, dus hadden de mannen nog iets goed te maken. Zonder coach Jordy Baijens, maar met invalcoaches Martijn de Groot en Sam Gros werd aan de wedstrijd begonnen. Tot de stand 6-4 kon Nieuwegein de heren van HV KRAS/Volendam nog goed bijhouden, maar daarna liepen zij lekker uit naar 9-4. Met doelpunten gescoord door Jonah Steur 4x, Sem Boers 2x, Luc Keizer, Daniël Kant en Collin Veerman ieder 1x. Op dit moment hield keeper Damian Veen er een paar hele goede ballen uit waardoor HV KRAS/Volendam ging rusten met een 15-8 voorsprong. Doelpunten gescoord door Sem Boers 4x, Luc Keizer en Jonah Steur 1x.

Direct na de rust leek Nieuwegein even terug te komen in de wedstrijd. Door 4x snel te scoren brachten zij de stand terug naar 17-12. De doelpunten aan de zijde van Volendam werden gescoord door Daniël Kant en Sem Boers. HV KRAS/Volendam herpakte zich weer door mooie aanvallen op te zetten en goed te verdedigen. Keeper Nick Joor droeg hier ook zijn steentje aan bij met een paar prachtige reddingen. De heren konden de wedstrijd lekker uitspelen en deze werd dat ook ruim gewonnen met 28-19.

De doelpunten werden gescoord door Sem Boers en Collin Veerman 3x, Daniël Kant, Timo van Boxtel, Michael Koning, Jasper de Groot en Luc Keizer ieder 1x. Roy Loch scoorde vandaag niet, maar hij was zowel aanvallend als verdedigend een sta in de weg voor de tegenpartij. Heren grote klasse en van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!

Foto's: John Loch