Jongens E1 maatje te groot voor DSOV

maandag 29 januari 2018

Het zag er in eerste instantie niet naar uit dat het voor de E 1 een makkie zou gaan worden want de dames van DSOV oogden sterk en waren per stuk een heuse kop groter dan onze jongens. Zonder de zieke Evert Smit startte de match en na wat “aftasten” én enkele goede reddingen van keeper Coen Zwarthoed, kwam de ploeg op stoom. Goed en snel samenspel zorgde voor fraaie doelpunten waar de dames van DSOV totaal geen antwoord op hadden en na een overtuigende eerste helft wees het scorebord al een duidelijk 11-3 voorsprong aan bij rust en ging het publiek alvast achterover leunen. Na rust werd Jasper Tol de keeper en nam KRAS/Volendam aanvallend geen gas terug waardoor de teller opliep naar een dikverdiende 25-7 overwinning. Verdedigend stond alles op zijn post en de spiksplinternieuwe kracht Thomas Bond scoorde weliswaar nog niet maar liet gelijk een onuitwisbare indruk achter. Aanvallend werd iedereen net zo lang vrijgespeeld waardoor de doelpunten gebroederlijk werden verdeeld en zo hoort het ook. Klasse gespeeld door Jari Kuijn, Kyle Guijt, Coen Bosma, Coen Zwarthoed, Vince van der Zee, Collin koning, Thomas Bond en Jasper Tol.