Kantinecommissie Vergadering Brengt Nieuwe Energie en Plannen

Kantinecommissie Vergadering Brengt Nieuwe Energie en Plannen

dinsdag 25 juni 2024

HV KRAS/Volendam heeft op 24 juni 2024 de laatste kantine en beheer commissie vergadering van het seizoen 2023-2024 gehouden en hiermee het seizoen afgesloten. Deze belangrijke bijeenkomst bood een platform voor het vrijwilligersteam om hun tips en tops te delen, de huidige stand van zaken te bespreken en gezamenlijke toekomstplannen te smeden.

Tijdens de bijeenkomst werd een breed scala aan onderwerpen besproken. Er was een constructieve uitwisseling van ideeën over hoe de kantine-ervaring voor leden en bezoekers verder verbeterd kan worden. De vrijwilligers evalueerden wat dit seizoen goed is gegaan en waar nog ruimte is voor verbetering. Deze open en eerlijke evaluatie heeft waardevolle inzichten opgeleverd die de basis zullen vormen voor toekomstige initiatieven.

De vergadering bood ook ruimte voor ieders mening en gevoel over de richting waarin de kantine en beheer commissie zich moet ontwikkelen. De leden benadrukten het belang van samenwerking, communicatie en het beter betrekken van de gehele vereniging bij de uitvoering van taken in de kantine. Hierdoor werd een aantal concrete verbetervoorstellen vastgesteld die in de zomer aan het bestuur zullen worden voorgedragen.

Een van de belangrijkste onderwerpen van de vergadering was het plan om het aanbod in de kantine verder te verbeteren door gezonde, warme topsportmaaltijden aan te bieden. Daarnaast werd besproken hoe de kantine zelf verbeterd kan worden om de vrijwilligers meer plezier in hun werk te geven en de kantine een welkome opfrisbeurt te geven.

Kantinecoördinator Hans Admiraal sprak zijn tevredenheid uit over de constructieve en open sfeer van de vergadering.

Hans: "Het is goed om vast te stellen dat het team dat bezig is met het dagelijkse reilen en zeilen van de kantine steeds een hechter team vormt. Er is altijd wel wat te verbeteren, maar we praten er samen over en zolang we dat doen, kunnen we beter de verantwoordelijkheden en uitdagingen delen. Er zal zeker meer hulp moeten komen om deze immense taak te kunnen blijven volhouden. Samen hebben we veel goede ideeën en plannen besproken die we volgend seizoen willen realiseren."

HV KRAS/Volendam kijkt met vertrouwen en enthousiasme uit naar de ontwikkelingen in en om de kantine en beheerderstaak en verwacht dat de implementatie van de besproken plannen de kantine een nog centralere rol zal geven in het clubleven.


Wij zoeken jou!

Als Kantine Medewerker ben je een essentieel onderdeel van ons team dat ervoor zorgt dat medewerkers en gasten kunnen genieten van een aangename en gastvrije eetervaring. Wil jij deel uitmaken van ons team?

Neem contact op met kantinecoordinator Hans Admiraal op: h.admiraal@handbalvolendam.nl