KRAS/Volendam Bij BNL Board Meeting in Eindhoven

KRAS/Volendam Bij BNL Board Meeting in Eindhoven

zondag 23 juni 2024

Afgelopen zaterdag hebben het Nederlands Handbal Verbond (NHV), de Belgische bond (U.R.H.B./K.B.H.B.), en het BENE-League-bestuur samen met de deelnemende clubs vergaderd om te werken aan de propositie van de BENELeague voor het seizoen 2025-2026 en daarna. Deze anderhalf maandelijkse vergaderingen vinden traditioneel plaats in Eindhoven. Het bestuur van HV KRAS/Volendam was uiteraard aanwezig bij deze vergadering en toonde daarmee haar bestuurlijke betrokkenheid.

Terugblik op de vergadering:

HV KRAS/Volendam voorzitter Piet Kes:
"Ik loop al een tijdje mee in de vereniging en dus ook rondom het bestuurlijk apparaat van onze handbalsport. We proberen altijd fysiek bij vergaderingen aanwezig te zijn en consequent te zijn in onze benadering van de competitie en de uitdagingen daarbinnen. Ons doel is er altijd bij te zijn om meer binding te creëren met elkaar."

Algemeen Manager Joost Ooms:
"Er zijn zeer interessante ontwikkelingen gaande rondom de toekomst van de BENELeague, zoals marketingstrategie, competitievormen en de ontwikkeling van de sport in het algemeen. Het is soms een stroef proces, maar er wordt naar elkaar geluisterd en er is ruimte om invloed uit te oefenen vanuit ieders belang. Echt democratisch. We blijven werken aan de verdere ontwikkeling van deze unieke grensoverschrijdende competitie."


Uitnodiging voor betrokkenheid:

Mocht je interesse hebben om mee te lopen en ervaren wat het inhoudt om bestuurder te zijn binnen het NHV of HV KRAS/Volendam, nodigen we je van harte uit om met het bestuur van HV KRAS/Volendam mee te gaan. Er is altijd wel een plekje voor enthousiaste nieuwe deelnemers. Mocht je interesse hebben, neem contact op met Jordy Baijens: j.baijens@handbalvolendam.nl