KRAS/Volendam bij de ALV op Papendal

KRAS/Volendam bij de ALV op Papendal

donderdag 13 juni 2024

Op donderdag 13 juni 2024 heeft het Nederlands Handbal Verbond (NHV) succesvol haar Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden. Deze hybride vergadering vond plaats op Sportcentrum Papendal te Arnhem en online via MS-Teams. Het bestuur van HV KRAS/Volendam was digtiaal aanwezig bij deze vergadering en toonde daarmee haar bestuurlijke betrokkenheid.

Terugblik op de vergadering:

Het beleid van 2023-2024 werd geëvalueerd en het seizoenplan 2024-2025 werd goedgekeurd. De begroting en contributies voor 2024-2025 zijn vastgesteld, waarbij de Financiële Commissie haar advies presenteerde. Tevens gaf het bestuur een update over de plannen voor het WK2025, waardoor de agenda goed gevuld was. Alle details van de besproken plannen zijn terug te vinden via deze link.

HV KRAS/Volendam voorzitter Piet Kes: "Ik loop al een tijdje mee in de vereniging en dus ook rondom het bestuurlijk apparaat van het NHV. We proberen altijd fysiek bij de ALV aanwezig te zijn. Helaas nu niet gelukt, in verband verschrikkelijke files. Maar ons doel is er altijd bij te zijn om meer binding te creëren met elkaar."


Uitnodiging voor betrokkenheid:

Mocht je interesse hebben om mee te lopen en ervaren wat het inhoudt om bestuurder te zijn binnen het NHV of HV KRAS/Volendam, nodigen we je van harte uit om met het bestuur van HV KRAS/Volendam mee te gaan. Er is altijd wel een plekje voor enthousiaste nieuwe deelnemers. Mocht je interesse hebben neem contact op met Jordy Baijens: j.baijens@handbalvolendam.nl