KRAS/Volendam gaat tegen Sporting Nelo voor vierde thuiswinst

KRAS/Volendam gaat tegen Sporting Nelo voor vierde thuiswinst

vrijdag 03 november 2017

Na een weekend zonder handbal in de BENE-League, staat er komende zaterdag voor HV KRAS/Volendam weer een thuiswedstrijd op het programma. De Volendammers strijden om 19.00 uur de Opperdam tegen Sporting Nelo.

De Volendammers bezetten de zevende plek, met vier gewonnen wedstrijden en drie verliespartijen. Nelo heeft één punt minder. Afgelopen wedstrijd speelde Sporting Nelo thuis tegen KV Sasja HC en wist te winnen met 34-29. KRAS/Volendam liep op bezoek bij Achilles Bocholt in België tegen een 37-32 nederlaag aan. Thuis zijn de Volendammers nog ongeslagen. De wedstrijden tegen Hurry Up (32-20), Herpertz Bevo (31-28) en HUBO Initia Hasselt (32-27) werden alle drie overtuigend gewonnen. Sowieso zijn de mannen van Peter Portengen bezig aan een sterke thuisreeks. De afgelopen zes wedstrijden in de Opperdam werden allemaal in winst omgezet. De laatste thuisnederlaag dateert van maart dit jaar, toen er werd verloren van Hurry Up.

Blessures

Léon van Schie liep in de wedstrijd tegen Visé een blessure op aan zijn knie en is er niet bij. Wel verloopt zijn herstel voorspoedig. De verwachting is dat aanvoerder nog enkele weken buitenspel staat. Ook Maurits van Buren en Sonni de Jonge zijn nog steeds geblesseerd. Doelman Dennis Schellekens is weer hersteld en speelt weer mee!

Livestream

De wedstrijd wordt live uitgezonden via Fanseat! Je kunt één maand gratis gebruikmaken van Fanseat, zonder verdere verplichtingen. Bekijk de wedstrijd hier.