Gezocht: Versterkingen voor Jeugddivisieteams DB & DA

Gezocht: Versterkingen voor Jeugddivisieteams DB & DA

zaterdag 06 april 2024

Wij zoeken talent!

HV KRAS/Volendam zet een belangrijke stap in de ontwikkeling van zijn jeugdopleiding door te streven naar deelname aan de jeugddivisie met de oudste jeugdteams. De ambitie is om volgend jaar met zowel de A- als B-dames in de jeugddivisie te spelen.

Om deze ambitie te realiseren, is Volendam op zoek naar gerichte versterking voor de jeugdteams. De club is ervan overtuigd dat, in samenwerking met Tom Schilder/Handbalskoal en partner sportschool B-Active voor de fysieke trainingen, een sterk op maat gemaakt opleidingsprogramma wordt aangeboden.

Martijn Cappel, hoofdjeugdopleiding van HV KRAS/Volendam: "We hopen speelsters te verwelkomen die samen met onze huidige groepen het avontuur naar de jeugddivisie willen aangaan en willen bijdragen aan een mooie toekomst voor dameshandbal in Volendam. We zullen dan ook als club gerichte acties gaan opzetten om talent aan te trekken."

Interesse in beter worden met KRAS/Volendam?

Ben je geïnteresseerd in het spelen voor Volendam Meiden A of B? Neem dan contact op met onze jeugdcoördinator, Martijn Cappel (m.cappel@handbalvolendam.nl). Hij staat klaar om alle vragen te beantwoorden, uitleg te geven over het programma van de opleiding en de mogelijkheden voor proeftrainingen te bespreken.


Klik hier om meer informatie te vinden over de ambitieuze plannen van HV KRAS/Volendam m.b.t. dameshandbal en de ontwikkeling van de jeugdopleiding.

Klik hieronder om te lezen over de nieuwste technische staf van de vereniging: