‘Lest best’ voor Meiden B3

‘Lest best’ voor Meiden B3

zondag 11 maart 2018

De laatste thuiswedstrijd van het zaalseizoen stond zondag 11 maart om 13:00 uur op het programma. Omdat het de laatste wedstrijd was van coach Roos van Beek van dit leuke team, gingen we om 11:30 ontbijten met zelfgemaakte taart, heerlijke sportmentaliteit. De taart moest nog even verteren, want het eerste doelpunt was voor Con Zelo, de laatste op de ranglijst.

Met doelpunten van Evi Smit, Sammi Lansen en Rosa Buijs ging de stand gelijk op, Dominique du Pont zorgde voor een gaatje van drie: 5-2. We scoorden om en om tot er een ruststand van 7-5 op het scorebord stond. Na rust ging het zo door, Sharon Smit en Lianne Runderkamp maakte de laatste doelpunten, voor het onnodig spannend werd.

Net als tegen Schagen, weer veel ballen op het houtwerk. Maar de concentratie bleef de hele wedstrijd goed, dat was aan het begin van het seizoen het grootste probleem. Ook waren we toen nog niet ingespeeld op elkaar, omdat B2 en B3 samen werden gevoegd tot dit team. 12-12 was de laatste gelijke stand, Rosa Buijs redde ons, en het publiek, van de spanning en maakte de laatste twee doelpunten van de wedstrijd: 14-12. ´We hebben gewonnen!’ Tranen van blijdschap en een mislukte poging van een winnaarskring. 

Voor de coach voelde het als stoppen op het hoogtepunt. Meiden, nog heel veel succes en blijf alsjeblieft bij elkaar volgend seizoen, om nog meer mooi handbal te laten zien!

Cecile Koning (K), Rosa Buijs (4), Sammi Lansen (3), Sharon Smit (3), Lianne Runderkamp (1), Dominique du Pont (1), Angie Bos (1), Evi Smit (1), Christy Jonk, Willemijn Boots, Danielle Smit

Door: Roos van Beek
Foto: Emile Kikkert