Meiden B1 wint belangrijke wedstrijd van VZV

maandag 18 december 2017

De Meiden B1 ging zondagochtend vroeg, ondanks de gladheid, toch op pad naar ’t Veld voor de belangrijke
wedstrijd tegen VZV. Er moesten punten gepakt worden om bij de bovenste vier te blijven. Coach Pim Ligthart beschikte over een volledig team en vanaf het begin stonden de meiden als één team (h)echt samen te werken. Er werd goed samengespeeld, goed met elkaar gepraat en gestreden voor de winst. Volendam bleef de hele tijd op voorsprong en met de rust stond een stand van 10-14 op het scorebord. Na de rust zette dit zich voort. Een paar minuten voor tijd wisten de meiden van VZV toch op een gelijke stand te komen. KRAS/Volendam liet dit echter niet verder uitbreiden en scoorde nog drie keer, waardoor de scheidsrechter met een stand van 22-25 in het voordeel van Volendam voor het eindsignaal flootk. De Volendamse meiden vlogen elkaar in de armen vlogen. Meiden we weten dat het dit seizoen niet altijd even makkelijk is maar we zijn super trots op jullie!

Marilyn Tol (7), Bibi Bakker (7), Denise Mol (4), Esmee Verdonk (2), Nicole Steur (2), Megan Ligthart (1), Charmaine Veerman (1), Ellen Tol (1), Sharon Plat, Lisa Veerman, Jill Sanders, Nicole Rep (k).