Meiden B3 geeft riante voorsprong uit handen tegen Vido

maandag 29 januari 2018

Weer een wedstrijd op de vroege zondagochtend voor de Meiden B3: 9:45 uur vertrek naar de Beuk te Purmerend. Het was maar twaalf minuutjes rijden, dus we waren er zo. Om 10:45 startte dan eindelijk de wedstrijd tegen de nummer acht uit de competitie, waarvan thuis nog werd gewonnen: 23-18. De meiden konden de eerste helft goed meekomen, 7-7, met nieuwe teamgenoot Angie Bos en 2 meiden uit de C en D-jeugd. Het begin van de tweede helft was spectaculair. Met een prachtig doelpunt door de benen van de keepster van Vido werd de wedstrijd hervat: 7-8. Via 8-8 liep het met nog meer fraaie doelpunten uit naar 8-13. Helaas was het vanaf dat moment klaar. De concentratie was weg en de doelpunten wilden de laatste tien minuten niet meer vallen. Vido wist daarentegen wel het net te vinden en bij 16-13 klonk het laatste fluitsignaal. Een domper voor de Volendamse meiden die de laatste weken nog mooi handbal lieten zien. Nu ook van plaats verwisseld in de ranking: Vido 6e plaats en Volendam nu de hekkensluiter. Volgende week zondag spelen de meiden om 10:00 uur thuis tegen Spartanen, nummer 4, in Opperdam Nieuw.