Meiden B3 laat heerlijk handbal zien ondanks verlies

maandag 12 februari 2018

De meiden van de B3 mochten zondag eindelijk uitslapen! Om 13:30 uur vertrok de caravaan vanuit Volendam richting Wervershoof. Een ritje van een kleine driekwartier, tenminste, als het spelersbusje er niet mee stopt na Hoorn… Na de vele telefoontjes en het wachten achter de vangrails kwamen we heel aan in de Dars waar de wedstrijd een kwartiertje voor ons was uitgesteld.

3 speelsters en 1 keepster afwezig, dus speelde de jarige tweeling Deliciah en Chenoah Bosch met ons mee. De wedstrijd begon een beetje warrig, met het voorval nog in het achterhoofd, maar na 5 minuten wist Sharon Smit vanaf de cirkel het net te vinden: 2-1. We scoorden om en om, tot een stand van 5-5 op het bord stond en bij 6-6 het rustsignaal klonk. Een knappe prestatie, de nummer 5 tegen de laatste. De eerste paar minuten na rust wisten onze meiden het net niet te vinden, VVW wel en deed dat dus ook drie keer achter elkaar. Daarna was het weer hetzelfde liedje als in de eerste helft, scoorde VVW, scoorde wij ook. De 11-9 was een prachtig doelpunt vanuit de hoek van de bijna jarige Danielle Smit, die niet vaak het net weet te vinden, maar als ze scoort is het een pareltje. Ze scoorde het eerste doelpunt en ook was het Sharon die voor ons het 12e en laatste doelpunt maakte (in ondertal!). VVW maakte 15-12 en het spelletje was uit.

Meiden, jullie hebben mooi handbal gespeeld, we gaan een van de laatste wedstrijden omzetten in winst! De coach is trots, nu lekker genieten van 2 weken verdiende vakantie.

Marit Steur (K), Sharon Smit 3, Rosa Buijs 3, Sammi Lansen 2, Evi Smit 2, Danielle Smit 1, Angie Bos 1, Lianne Runderkamp, Chenoah Bosch, Deliciah Bosch, Willemijn Boots.

Door: Roos van Beek