Meld je aan voor de seizoensafsluiting 2023-2024

Meld je aan voor de seizoensafsluiting 2023-2024

maandag 27 mei 2024

Beste handbalfamilie van HV KRAS/Volendam,

Het einde van het seizoen nadert, en wat een seizoen is het weer geweest! We willen graag met iedereen binnen de vereniging het seizoen afsluiten. Dit doen we zondagmiddag 2 juni van 11:00 tot 16:00 uur in Sporthal Opperdam. Daarbij willen we iedereen bedanken voor hun inzet, toewijding en kijken we vooruit naar wat de toekomst de vereniging gaat brengen. 
Wil je met ons het seizoen afsluiten, meld je dan aan bij j.baijens@handbalvolendam.nl.

Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt en of je mee wil eten met de lunch. De lunch kost €10,- per persoon. 


Programma:

11:00 Inloop en ontvangst bij Sporthal Opperdam

11:30 Terugblik en huldiging van Vrijwilligers
Vrijwilligers vormen de ruggengraat van onze club en zonder hun tomeloze inzet zouden we niet zijn waar we nu zijn. Daarom willen we stilstaan bij hun inzet en hen bedanken voor alles wat ze doen voor HV KRAS/Volendam! Ook staan we even stil bij een aantal vertrekkende vrijwilligers rondom Heren 1, 2 en Dames 1.

12:00 Afscheid topsporters
Daarna volgt het afscheid van onze vertrekkende topsporters, stafleden en trainers. We zetten hen in het zonnetje. Ze hebben met passie en toewijding onze club vertegenwoordigd en zijn daar enorm dankbaar voor. Ze zullen altijd deel blijven uitmaken van de HV KRAS/Volendam-familie!

12:30 Lunch
De catering is geregeld! Als je mee wil eten, vragen wij een bijdrage van €10 per persoon.

13:15 Vooruitblik seizoen 2024-2025
Na de lunch kijken we vooruit naar het seizoen 2024-2025. Debbie Bont, de kersverse trainer van onze Dames 1, zal het seizoenplan voor 2024-2025 presenteren, waarna Geert Hinskens dat zal doen voor onze Heren 1. Na de presentaties is er ruimte om vragen te stellen. 

13:45 - 16:00 Samenzijn


Tijdens deze dag is er ook de mogelijkheid om fanshirts voor volgend seizoen te bestellen. Ook kun je je aanmelden voor vrijwilligersvacatures die we zullen presenteren bij een vrijwilligerskraam. Een geweldige kans om je steun voor HV KRAS/Volendam te tonen en in stijl het volgende seizoen in te gaan! 

Aan de kinderen is ook gedacht deze dag: onze partner Sport-koepel Edam/Volendam organiseert voor hen een speciale jeugdcorner!

Volg de website en onze social media kanalen voor verdere details, Laten we er samen een onvergetelijke afsluiting van het seizoen van maken!

Met sportieve groet,

Piet Kes (voorzitter)
HV KRAS/Volendam