MetselCompany verlengt sponsoring met vijf jaar!

MetselCompany verlengt sponsoring met vijf jaar!

woensdag 16 oktober 2024

MetselCompany Volendam, trouwe partner van HV KRAS/Volendam, heeft het sponsorcontract met maar liefst vijf seizoenen verlengd. De verlenging werd officieel bekrachtigd door de ondertekening van het contract door Roy Tol, directeur MetselCompany Volendam, en Piet Kes, voorzitter HV KRAS/Volendam. Het metselbedrijf blijft de komende jaren prominent aanwezig tijdens wedstrijden van ons vlaggenschip Heren 1. Hiermee onderstreept MetselCompany Volendam hun toewijding aan de club.

Vertrouwen

Voorzitter Piet Kes toonde zich zeer verheugd over deze langdurige samenwerking:

"Wij zijn ontzettend blij dat MetselCompany Volendam zich voor de komende vijf jaar als sponsor aan HV KRAS/Volendam heeft verbonden. Deze steun geeft ons niet alleen de financiële stabiliteit, maar ook het vertrouwen om onze sportieve ambities waar te maken en verder te bouwen aan de toekomst van onze club. Samen kijken we uit naar nog meer sportieve successen!"

Gedeelde waarden

Roy Tol, directeur van MetselCompany Volendam, benadrukt het belang van langdurige samenwerking en gedeelde waarden:

“Onze samenwerking met HV KRAS/Volendam weerspiegelt onze gedeelde waarden van doorzettingsvermogen, teamwork en betrouwbaarheid. We zijn er trots op onze naam de komende jaren weer aan HV KRAS/Volendam te mogen verbinden.”

MetselCompany Volendam

MetselCompany Volendam kenmerkt zich door voortdurend vakmanschap en beschikt binnen hun vakgebied over meer dan zestig ervaren professionals. Dankzij deze omvang kunnen zij snel schakelen, wat resulteert in efficiënte projectuitvoering, korte levertijden en een hoge mate van flexibiliteit. Deze combinatie maakt MetselCompany Volendam tot een sterke partner, zowel in de bouwsector als langs de lijn.

Meer informatie over MetselCompany Volendam is te vinden op: www.metselcompany.nl.


Oproep voor nieuwe sponsors

We staan altijd open voor nieuwe sponsors die zich willen aansluiten bij HV KRAS/Volendam en hun bedrijf willen promoten via onze kanalen. Door sponsor te worden, draagt u niet alleen bij aan de verdere ontwikkeling van de club, maar krijgt u ook zichtbaarheid binnen onze grote en actieve vereniging.

Heeft u interesse om sponsor te worden?

Neem dan contact op met Jordy Baijens via j.baijens@handbalvolendam.nl of telefonisch via 06 40021375.