Moeizame maar verdiende winst voor Meiden B1 tegen Velo

maandag 08 januari 2018

Op papier zou het misschien een 'makkelijke' wedstrijd worden tegen Velo. Het staat immers met maar 1 gewonnen wedstrijd onderaan en de vorige keer werd met ruime cijfers gewonnen. Echter niets bleek minder waar. Er werd moeizaam, maar uiteindelijk verdiend gewonnen: 18-15.

Op Sharon Plat na, die net terug was van vakantie, was het team compleet, voor Charmaine Veerman was het haar 1e wedstrijd sinds haar blindedarmoperatie. Velo nam de leiding en stond al snel 2-0 voor maar door doelpunten van Marilyn Tol, Esmee Verdonck en Denise Mol werd dit omgezet naar 3-2. Tot de rust kon Velo goed bijblijven maar na de rust liepen de meiden van Volendam door doelpunten van Nicole Steur, Ellen Tol, Megan Ligthart en Lisa Veerman uit en stond er een stand van 15-8 op het scorebord. De Volendamse meiden gaven deze voorstand echter gemakkelijk uit handen en mede door 4 penalty’s in het voordeel van Velo werd het de laatste minuten toch nog spannend, 17-15. De scheidsrechter liet de aanvallen heel lang doorgaan en Volendam maakte hier in de laatste minuten ook gebruik van en door een laatste doelpunt van Denise Mol werd de stand uiteindelijk 18-15 in het voordeel van Volendam.

Denise Mol (5), Esmee Verdonck (3), Marilyn Tol (3), Nicole Steur (2), Megan Ligthart (2), Bibi Bakker (1), Ellen Tol (1), Lisa Veerman (1), Jill Sanders, Charmaine Veerman, Nicole Rep (k).

Swipe voor alle foto's van de wedstrijd.

Foto's: Fred Mol