Rondrit over de Dijk, balkonscène en feest bij kampioenschap HV KRAS/Volendam

Rondrit over de Dijk, balkonscène en feest bij kampioenschap HV KRAS/Volendam

woensdag 31 mei 2017

Is het de goden verzoeken? Misschien, maar HV KRAS/Volendam wil niet onvoorbereid zijn wanneer de mannen zaterdagavond in Sittard mogelijk de landstitel binnenslepen. Vandaar dat de club zijn trouwe achterban alvast wil informeren over de festiviteiten die gepland staan wanneer de schaal naar Volendam gaat!

De eventuele huldiging staat een dag na de finale, op zondag 4 juni, gepland. Rond 12.30 uur vertrekt de open bus vanaf sporthal Opperdam en gaat via de Leendert Spaanderlaan, Saturnusstraat, Plutostraat, Schoolstraat, Julianaweg naar het Noordeinde, waar de spelers over de Dijk gereden worden! Via de Zeestraat is het eindstation het PX-gebouw. Hier stapt het team uit om zich op het balkon van de PX te laten huldigen. Uiteraard is de schaal hierbij aanwezig!

Aansluitend wordt er in de Bühne een feest gegeven. Deze is toegankelijk voor iedereen die HV KRAS/Volendam een warm hart toedraagt. Het feest eindigt rond 20.00 uur. Nogmaals, alles hangt af van de prestatie van onze mannen. Maar flikken zij het, dan verdienen zij een groots onthaal. Eentje waarbij oude tijden herleven.