Slechte fase nekt KRAS/Volendam in Hasselt

woensdag 11 september 2019

Een mindere fase heeft KRAS/Volendam woensdag parten gespeeld in België. De ploeg van trainer Hans van Dijk gaf het duel in de BENE-League tegen Hubo Initia Hasselt in de tweede helft uit handen: 34-29.

In de openingsfase gingen de ploegen gelijk op, maar na een kwartier sloeg de thuisploeg het eerste gat: 12-7. De Volendammers kropen in aanloop naar de rust wat dichterbij, maar konden het Hasselt met een ruststand van 17-14 nog niet echt lastig maken.

Pas na de onderbreking werd de wedstrijd weer spannend. KRAS/Volendam kwam terug tot 17-16, maar liet Hasselt bij 22-21 weer uitlopen naar 26-21. Aan de hand van Robin Jansen, die met twaalf treffers de meest scorende Volendammer was, bleven de oranjehemden nog enigszins in de wedstrijd. Bij 28-26 was er voor KRAS/Volendam nog enigszins hoop op een goed resultaat, maar opnieuw kregen de Belgen de gelegenheid om uit te lopen, met een 34-29 eindstand als gevolg.

Hubo Initia Hasselt - HV KRAS/Volendam 34-29 (17-14).