Slordig HV KRAS/Volendam onderuit bij Bevo HC

Slordig HV KRAS/Volendam onderuit bij Bevo HC

zondag 21 oktober 2018

Het is HV KRAS/Volendam ook in zijn derde uitwedstrijd niet gelukt om de punten mee te nemen. Op bezoek in Panningen maakte Herpertz Bevo HC gebruik van de off-day van de Volendammers: 34-29.

In sporthal de Heuf speelden de Volendammers onder hun niveau. Het eerste kwartier was met 6-9 nog aardig. Daarna maakte Bevo, dat van de eerste vijf wedstrijden er slechts één won, gebruik van het slordige spel en boog de achterstand om in een 17-13 voorsprong met rust. De thuisploeg liet het kansarme Volendam daarna niet dichterbij komen en won uiteindelijk met 34-29. Jaap Beemsterboer was met zes treffers het meest trefzeker.

Komend weekend is er vanwege interlandverplichtingen geen wedstrijd in de BENE-League. De week erna nemen de Volendammers het thuis op tegen subtopper Sporting Nelo.

Herpertz Bevo HC - HV KRAS/Volendam: 34-29 (17-13).
Scores HV KRAS/Volendam: Dennis Schellekens, Mike Zwarthoed, Michiel van Gils; Jaap Beemsterboer 6, Florent Bourget 5, Sander Visser 4, Zarko Curic 3, Léon van Schie 3, Jordy Baijens 3, Tim Claessens 2, Robin Jansen 1, Igor Mrsulja 1, Leon Geus 1, Marc Kok, Marnix Roos.

Foto: Jaap van der Pijll