Succesvol Toernooi bij Westsite ondanks Onstuimig Weer

Succesvol Toernooi bij Westsite ondanks Onstuimig Weer

maandag 17 juni 2024

Het langverwachte toernooi bij Westsite in Amsterdam ging zaterdag 15 juni van start onder onverwacht onstuimige weersomstandigheden. Waar zon verwacht was, begon de dag met veel regen en stevige wind.

Ondanks deze uitdagende start vertrok een gehavend team samen met de E1, als een oranje enclave, vanuit Volendam richting Amsterdam. Om 12:30 speelden zij hun eerste wedstrijd tegen Vrone E2, de latere winnaar van hun poule. Hoewel de meiden goed tegenstand boden, moesten ze uiteindelijk de overwinning aan Vrone E2 laten.

De tweede wedstrijd tegen SDS’99 werd echter met overtuiging gewonnen, wat het team het nodige vertrouwen gaf voor de derde wedstrijd. Deze gelijkwaardige strijd tegen de E2 meiden eindigde helaas in een nipte nederlaag.

Ook de vierde wedstrijd tegen Vrone E3 werd verloren, waardoor er nog één kans restte om een overwinning te boeken. Helaas sloeg de vermoeidheid toe in de laatste wedstrijd, en lukte het niet om nog een keer te winnen.

Ondanks dat er slechts één overwinning werd geboekt, kijken de meiden terug op een geslaagde middag. Moe maar voldaan, en met een vaantje als aandenken, keerden zij terug naar Volendam.


Wil je meer weten over de jeugdhandbal bij HV KRAS/Volendam? Neem contact op met Chris Veerman (hoofdonderbouw) via C.veerman@handbalvolendam.nl.