Succesvolle Sponsoravond tussen Deurwaarder en Dames 1 van HV KRAS/Volendam

Succesvolle Sponsoravond tussen Deurwaarder en Dames 1 van HV KRAS/Volendam

donderdag 03 oktober 2024

Op dinsdag 1 oktober kwamen het personeel van Deurwaarder en het Dames 1 team van HV KRAS/Volendam samen voor een geslaagde sponsoravond. Het doel van de avond was om de banden te versterken en meer bewustwording te creëren over het partnerschap, wat succesvol werd bereikt.

De avond begon met een rondleiding bij Deurwaarder, gevolgd door een gezamenlijke fitness training bij Succes Schoonmaak BV. Deze training werd door en met de speelsters én het personeel van Deurwaarder uitgevoerd onder leiding van Patrick Fuchs, krachttrainer van Garage Kil/Volendam, wat zorgde voor een sterk gevoel van samenwerking.

Na de training reisde de groep af naar Sporthal Opperdam, waar om 19:00 uur een heerlijk diner werd geserveerd. De maaltijd, een smaakvolle rucola quinoa salade gevuld met feta, avocado en rode biet met kippendijen voor de extra eiwitten, werd verzorgd en bediend door vrijwilligers onder leiding van Tatjana Simoiu. Deze informele setting bood iedereen de kans om verder kennis te maken en de relatie te versterken.

Na het diner volgden de medewerkers van Deurwaarder de handbaltraining van Dames 1 vanaf de zijlijn. Dit gaf hen de gelegenheid om te zien hoe het team zich voorbereidt op hun wedstrijden, en bood een waardevol inzicht in de discipline van de speelsters.

De avond was een groot succes en heeft de samenwerking tussen Deurwaarder en HV KRAS/Volendam verder versterkt. Het doel van samenkomen werd volledig bereikt.


Wil je meer weten over het programma van Garage Kil/Volendam? 

Neem dan contact op met Debbie Bont: d.bont@handbalvolendam.nl.

Heb je talent? 

De talentontwikkelingsprogramma's van de damesteams zijn volop in ontwikkeling. Wil je in het eerste team van Volendam komen? Informeer naar onze trainingsmogelijkheden bij Hoofdjeugdopleiding Martijn Cappel: m.cappel@handbalvolendam.nl.

Fotografie: John Loch Fotografie Klik op de onderstaande foto's voor meer beelden