Superieure tweede helft aan basis van glansrijke zege op OCI-Lions

zondag 01 april 2018

Weinig mensen in de sfeervolle Opperdam gaven na de eerste helft HV KRAS/Volendam nog een kans op een goed resultaat, nadat OCI-Lions met een 12-15 voorsprong de kleedkamer opzocht. Het spel van de Volendammers in de eerste dertig minuten was weinig hoopgevend. Een superieure inhaalslag na de pauze leidde de uiteindelijke 30-27 overwinning in.

Na een minuut of tien in de tweede helft ging het tempo omhoog en was er geen houden meer aan: de spelers van Lions zagen het niet meer zitten, de keeper was woedend op zijn medespelers en Volendam scoorde er lustig op los.

Keeper Dennis Schellekens was niet meer te passeren en bij Geert Hinskens was ieder schot raak. Het publiek, aangemoedigd door de ‘harde kern’ ging achter het team staan en zo won Volendam deze geweldig belangrijke wedstrijd met 30-27.

HV KRAS/Volendam - OCI-Lions: 30-27 (12-15).
Scores HV KRAS/Volendam: Dennis Schellekens, Gerrie Eijlers; Geert Hinskens 9/2, Jordy Baijens 6, Igor Mrsulja 4, Jaap Beemsterboer 4, Léon van Schie 3, Maurtis van Buren 2, Tim Claessens 1, Sonni de Jonge 1, Leon Geus, Diego Jacobs, Marnix Roos, Jan Josef, Rick Zwarthoed.