Tea Câmpean voegt zich bij Garage Kil/Volendam

Tea Câmpean voegt zich bij Garage Kil/Volendam

dinsdag 17 september 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Tea Câmpean (19 jaar) het komend seizoen zal uitkomen voor ons team in de Super Handball League Women bij Garage Kil/Volendam. Tea, een jonge getalenteerde handbalster uit Roemenië, heeft zelf contact opgenomen met onze club vanwege haar aanstaande studie aan de Universiteit van Amsterdam.

Tea speelt al van jongs af aan handbal in zowel zaalhandbal als beach handbal. Voor haar overstap naar Garage Kil/Volendam was Tea actief bij de Roemeense club CSS Viitorul Cluj. 
Ook is ze Roemeense beach handbal A-international. Tea zal in Volendam wonen in de nieuwe speelster appartement in het centrum van Volendam, waar ze haar intrek zal nemen samen met teamgenoot Arianne Clerc. 

Tea zegt over haar overstap:

“Ik ben ontzettend blij om me bij Garage Kil/Volendam aan te sluiten. De kans om mijn sportieve carrière in Nederland voort te zetten, terwijl ik mijn studie aan de UVA combineer, is dit een geweldige uitdaging. Het is fijn om dicht bij de sporthal te kunnen wonen en tot nu bevalt Volendam goed. Ik kijk ernaar uit om met mijn nieuwe teamgenoten samen te werken en een bijdrage te leveren aan onze successen in de Super Handball League Women.”

Debbie Bont, hoofdtrainster van Garage Kil/Volendam, voegt hieraan toe:

"We zijn enthousiast over de komst van Tea. Haar buitenlandse achtergrond en ervaringen in zowel zaal- als beach handbal brengen een nieuwe dynamiek naar ons team. Ze is al bezig met het leren van Nederlands, wat onze voertaal is op de vloer. We geloven dat zij kan bijdragen en ons zal helpen om in de Super Handball League Women nog iets beter voor de dag te komen. We kijken ernaar uit om met haar te werken en haar te ondersteunen in haar verdere ontwikkeling als handbalster.”

We heten Tea van harte welkom bij Garage Kil/Volendam en kijken uit naar haar bijdrage aan ons team. We wensen haar veel succes met zowel haar studie als haar sportieve carrière bij ons!


Wil je meer weten over het programma van Garage Kil/Volendam? neem dan contact op met Debbie Bont: d.bont@handbalvolendam.nl

Heb je talent?

Ook zijn de talentontwikkelingsprogramma's van de damesteams van de vereniging volop in ontwikkeling. Mocht je de ambitie hebben om in het eerste team van Volendam te komen, dan kun je informeren naar onze trainingsmogelijkheden bij Hoofdjeugdopleiding Martijn Cappel: m.cappel@handbalvolendam.nl