Terechte winst voor Meiden B1 tegen SEW

maandag 22 januari 2018

De uitwedstrijd tegen SEW (vierde plaats) werd weliswaar dik verloren maar dat was met een incompleet team. Zondagochtend stond er een compleet B1 team (op Nicole Steur na) dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden en niets was minder waar. Binnen 10 minuten stond Volendam 6-1 voor maar dat liet SEW niet zomaar verder uitlopen. Spelverdeelster Bibi Bakker werd door SEW vastgezet waardoor de meiden van Volendam weer even hun draai moesten vinden en SEW terugkwam op 7-6. Lisa Veerman scoorde 3 mooie doelpunten vanuit de hoek en Sharon Plat vanaf de opbouw maar de Volendamse meiden maakten in de dekking ook wat slordige foutjes waardoor met een ruststand van 12-12 de kleedkamer werd bezocht.

Door uitstekend keeperswerk van Nicole Rep en mooie doelpunten van onder andere Jill Sanders 2 x vanuit de hoek en Bibi Bakker die haar mandekking te snel af was, kwamen de Volendamse meiden weer op een voorsprong en daarna was het over en weer. Met nog 10 minuten op de klok stond Volendam weer 2 doelpunten achter. Esmee Verdonck zorgde voor de gelijkmaker en daarna was het Volendam die weer uitliep door doelpunten van Marilyn Tol en Denise Mol. Met nog 1,5 minuut te spelen stond Volendam 2 doelpunten voor en scoorde SEW vanuit een penalty maar konden zij het gat niet meer dichten waardoor er een eindstand van 24-23 op het scorebord stond. Wederom een belangrijke overwinning waardoor de 3e plaats in de Jeugddivisie is behouden.

Marilyn Tol (8), Denise Mol (4), Lisa Veerman (3), Esmee Verdonck(3), Sharon Plat (2), Jill Sanders (2), Bibi Bakker (1), Ellen Tol (1), Charmaine Veerman, Megan Ligthart, Nicole Rep (k).

Foto's: Fred Mol