Thuisduel voor Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1

Thuisduel voor Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1

donderdag 04 oktober 2018

Waar je vorige week in sporthal Opperdam nog verwend werd met drie wedstrijden in de landelijke competities van onze heren en dames, spelen zij komend weekend allemaal op vreemde bodem. Maar de handballiefhebbers hoeven niet thuis te blijven! Komende zaterdag speelt Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1 namelijk om 19 uur in sporthal Opperdam tegen Tachos uit Waalwijk in de landelijke jeugddivisie.

De jeugddivisie is een competitie die tot op heden een zware is gebleken. De vorige vier wedstrijden gingen verloren voor de Volendammers, maar de laatste tegen het nog ongeslagen ARBO Rotterdam gaf wel genoeg redenen voor optimisme. Een overwinning op Tachos zou dan ook een opsteker voor het moraal zijn. De bezoekers uit Waalwijk verloren hun eerste wedstrijd nipt met 29-28 van DWS, maar wonnen vervolgens met EHC (33-18) en Wematrans/Quintus (28-12). Hierdoor bezet Tachos momenteel de zesde plaats in de competitie.

De Volendamse talenten kunnen zodoende alle steun gebruiken. Dus wil je een leuke wedstrijd handbal zien van de komende generatie handballers? Kom dan aanstaande zaterdag naar sporthal Opperdam en laat je verrassen door onze toekomst.