Twee schoonmakers van HV KRAS/Volendam in het zonnetje gezet voor Dag van de Schoonmaak

Twee schoonmakers van HV KRAS/Volendam in het zonnetje gezet voor Dag van de Schoonmaak

donderdag 20 juni 2024

Op de Dag van de Schoonmaak, 15 juni 2024, werden Krisztina Lendvai en Peter Bond, twee toegewijde schoonmakers van HV KRAS/Volendam, verrast met welverdiende cadeautjes als blijk van waardering voor hun onmisbare werk. Deze speciale dag, die jaarlijks wordt gevierd, is bedoeld om schoonmakers te bedanken voor hun inzet en bijdrage aan een schone en prettige leefomgeving.

Voor Krisztina en Peter begon de dag zoals elke andere: vroeg opstaan en aan de slag om ervoor te zorgen dat de sportfaciliteiten van HV KRAS/Volendam er piekfijn uitzagen. Maar deze keer wachtte hen een bijzondere verrassing. Bij aankomst werden ze opgewacht door Hans Admiraal, namens de vereniging, die hen hartelijk bedankte voor hun harde werk en toewijding.

Hans Admiraal, de kantinecoördinator van HV KRAS/Volendam, sprak vol lof over Krisztina en Peter: "Ik ben ontzettend blij met hun hulp. Ze zijn van die stille krachten. Veel mensen weten niet eens dat ze er zijn, maar ik weet hoe belangrijk ze zijn. Ze zijn van goud."

Zijn woorden benadrukken de onmisbare bijdrage van Krisztina en Peter aan het dagelijkse reilen en zeilen van de club en onderstrepen hoe waardevol en belangrijk hun werk is.
Krisztina, die al meer dan een jaar bij de club werkt, en Peter, die een half jaar betrokken is, ontvingen beiden cadeautjes. De reacties van Krisztina en Peter waren hartverwarmend.

Krisztina zei: "Het is zo mooi om te zien dat ons werk wordt gewaardeerd. We doen dit met liefde, maar zo'n blijk van waardering maakt het extra speciaal."

Peter voegde daaraan toe: "Het geeft ons nieuwe energie om door te gaan. We voelen ons echt onderdeel van de HV KRAS/Volendam familie."

De viering van de Dag van de Schoonmaak bij HV KRAS/Volendam is een inspirerend voorbeeld voor andere organisaties. Het benadrukt hoe belangrijk het is om stil te staan bij de mensen die achter de schermen werken en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Het gebaar naar Krisztina en Peter laat zien dat waardering tonen voor medewerkers een positieve invloed heeft op de werksfeer en betrokkenheid binnen een organisatie.
Voor HV KRAS/Volendam is het duidelijk dat de inzet van Krisztina en Peter een cruciale rol speelt in het succes van de club. Ze hopen dat deze blijk van waardering een jaarlijkse traditie wordt en dat het andere organisaties inspireert om hun eigen schoonmakers in het zonnetje te zetten. Voor nu blijven Krisztina en Peter met een glimlach op hun gezicht zorgen voor een schone en fijne omgeving bij HV KRAS/Volendam, wetende dat hun werk wordt gewaardeerd en erkend.


Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons vrijwilligerskorps of zoek jij ook een bijbaantje, neem contact op Jordy Baijens op j.baijens@handbalvolendam.nl en vraag een gesprek aan! Je bent altijd welkom!