Unieke topsportavond; handballers en zaalvoetballers strijden om finale

Unieke topsportavond; handballers en zaalvoetballers strijden om finale

woensdag 02 mei 2018

Oranje boven! Het wordt zaterdag één grote topsportavond in de Opperdam, waarbij HV KRAS/Volendam én ZVV Volendam strijden voor een finaleplaats om de landstitel. De handballers wensen de zaalvoetballers veel succes en hopen dat zoveel mogelijk sportliefhebbers beide teams komen aanmoedigen.

17.00 | ZVV Volendam - Zvv 't Knooppunt
20.00 | HV KRAS/Volendam - Fiqas/Aalsmeer

Reserveer hier je kaarten voor de wedstrijd HV KRAS/Volendam - Fiqas/Aalsmeer.


Organisatie: kom lopend of met de fiets

De organisatie van beide wedstrijden adviseert de supporters indien mogelijk te voet of met de fiets naar de Opperdam te komen. Dit vanwege de drukte en de beperkte parkeergelegenheid. Kom je wel met de auto en is het parkeerterrein vol? Dan is er voldoende parkeergelegenheid bij het Marinapark. 

Tevens verzoekt de organisatie om de sporthal na afloop van de wedstrijd van ZVV Volendam zo spoedig mogelijk te verlaten, zodat de toeschouwers van de wedstrijd HV KRAS/Volendam - Fiqas/Aalsmeer de zaal kunnen betreden. Uiteraard hopen wij dat zoveel mogelijk fans van ZVV Volendam ook naar de handbaltopper komen kijken. Hier is een apart kaartje voor nodig en deze is te reserveren via kassa@handbalvolendam.nl of te koop aan de kassa bij de ingang van de Opperdam (mits niet uitverkocht). De adviestijd voor de handbalfans is 19.00 uur en dat is ook de tijd dat de businessclub van HV KRAS/Volendam opent.