Van de Kamp terug bij KRAS/Volendam als individuele trainer

Van de Kamp terug bij KRAS/Volendam als individuele trainer

zaterdag 02 februari 2019

Ronald van de Kamp keert terug bij HV KRAS/Volendam. De voormalig trainer van het hoogste damesteam van Westfriesland/SEW gaat in het vissersdorp individuele trainingen verzorgen voor zowel mannelijke als vrouwelijke handballers.
 
Van de Kamp was al eerder actief bij KRAS/Volendam als coach van het tweede herenteam. Daarnaast was hij lange tijd betrokken bij de jeugdopleiding van de Volendammers, terwijl hij ook trainingen verzorgde voor het talentontwikkelingsprogramma van het NHV.
 
Met de individuele trainingen van Van de Kamp, die ’s middags gegeven gaan worden, wordt er een samenwerking opgezet tussen het Jongens- en Dames HOV. “Om talenten te ontwikkelen zijn extra trainingsuren van groot belang”, vertelt Claus Veerman, die samen met Terry Coesel verantwoordelijk is voor het Jongens HOV. “De trainingen van Ronald gelden als voorproefje op de veranderingen die de aankomende seizoenen gepland staan. We zijn heel blij dat hij ons de komende maanden komt versterken om onze talenten te laten groeien. Zowel jongens als meiden, die willen en kunnen, mogen zich voor de individuele trainingen aanmelden.”

Het aanmelden voor de trainingen kan bij Terry Coesel via jongensHOV@handbalvolendam.nl of het telefoonnummer 0630141988.

Foto: Handbal Inside / Jaap van der Pijll