Van wie bin jej er ien; Mandy Kwakman

Van wie bin jej er ien; Mandy Kwakman

dinsdag 31 oktober 2017

Roepnaam: Mandy
Geboortedatum- & plaats : 04-11-1994 Amsterdam (geboorteplaats)
Positie: Middenopbouw
Lengte: 1,71 m
Bij HV KRAS/Volendam sinds (seizoen): 2000-2001
Vorige verenigingen: Geen
Doel van dit seizoen: Kampioen worden en promoveren (Is het net als vorig jaar dat kampioenschap nog geen promotie betekent? Anders is het dubbelop).
Beroep/studie: Ik studeer Voeding & Diëtetiek
Hobby’s: Handbal, Netflix, fitness, bakken
Mooiste handbalmoment: Mijn mooiste handbalmoment is dat we vorig jaar thuis de beslissende wedstrijd wonnen en toen kampioen werden van de Hoofdklasse.
Favoriete sportman/-vrouw: Rico Verhoeven
Wat is je beste eigenschap: Teamspeler
Vertel iets over jezelf wat niemand weet: Dat weet niet voor niets niemand ;)

 

Hallo, mijn naam is Mandy en ik speel nu al een aantal jaren voor de Dames 1. Ik heb de eerste kampioenschappen mogen meemaken en kunnen zien hoe wij een ambitieus damesteam zijn geworden. Dit jaar is ons doel om weer kampioen te worden en te promoveren naar de eerste divisie.

Wel is er een verschil met de voorgaande jaren. Hoe hoger je gaat spelen, hoe meer je natuurlijk moet trainen. Dit kost meer tijd en dat betekent dat je andere dingen moet laten of beter moet plannen. Aangezien ik nog student ben, heb ik een bijbaan in het weekend. De wedstrijden zijn natuurlijk ook in het weekend, meestal op zaterdagavond, soms op zondag. Vaak moet ik iets regelen met mijn werk om op tijd te kunnen verzamelen of überhaupt bij de wedstrijd te kunnen zijn. Voorheen hoefde ik hier helemaal geen rekening mee te houden, maar als je mij nu vraagt wat ik liever doe, dan sta ik het liefste ‘s avonds in de sporthal!

Dat zijn dingen die erbij horen om in Dames 1 te kunnen blijven spelen. Het is het meer dan waard!

groetjes,

Mandy