Van wie bin jej er ien | Nicole Rep

Van wie bin jej er ien | Nicole Rep

donderdag 15 maart 2018

Nicole Rep maakt het keepers trio van Garage Kil/Volendam compleet. Momenteel is zij herstellende van een enkel blessure. Lees hier meer over Nicole, zij heeft ondanks haar leeftijd een divers sportverleden!

Roepnaam: Nicole

Geboorte datum & plaats: 31 oktober 2001

Positie: Keepster

Lengte: 180 cm

Bij KRAS/Volendam sinds (seizoen): 2010/2011

Doel van dit seizoen: Kampioen worden!

Beroep/studie: havo 4 van Don Bosco College

Hobby’s: Netflixen

Mooiste handbalmoment: Het mooiste moment in de wedstrijd is als ik een break stop met mijn benen.

Favoriete sportman/vrouw: Tess Wester en Manuel Neuer

Wat is je beste eigenschap: doorzettingsvermogen

Vertel iets over jezelf wat niemand weet:

Toen ik klein was wilde ik altijd al op een sport wat lang vol te houden is. Ik heb van alles geprobeerd, tennis, volleybal, zwemmen en dansen maar ook heb ik gitaar gespeeld. Maar dat was het net niet, ik wilde op een teamsport zoals handbal. Ik ben niet mijn hele leven keeper geweest. In het begin wilde ik eerst speler worden op de hoek, maar strikte alleen maar me veter als ik op het veld stond. Als ik een wedstrijd ga spelen wil ik altijd de beste schoenen mee. Als ik schoenen aanheb die niet stevig genoeg zijn gaat het tijdens de wedstrijd niet goed.

 

 

Mijn naam is Nicole Rep en ik ben 16 jaar. Dit is het eerste seizoen dat ik mee mag doen bij de selectie dames 1 van handbal Volendam. Naast dames 1 speel ik in de B1. Volendam vind ik persoonlijk een heel georganiseerde vereniging. Tot nu toe vind ik het in de dames 1 heel goed gaan. Vooral in de voorbereidingsperiode heb ik veel geleerd. Vroeger kon ik niet in een hordezit zitten (keepersbeweging) en was ook totaal niet lenig, maar dat is door deze voorbereiding behoorlijk verandert. Binnen het team merk je dat iedereen er alles voor doet om kampioen te worden. Het is gewoon één team.