Van wie bin jej er ien? | Priscilla Bergman

Van wie bin jej er ien? | Priscilla Bergman

dinsdag 24 oktober 2017
In deze nieuwe rubriek laten we jullie elke week kennismaken met een speelster of iemand uit de technische staf van Garage Kil/Volendam Dames 1. Deze week beginnen we met onze aanvoerster, nummer 18, Priscilla Bergman.
 
Hoi allemaal,
 
Mijn naam is Priscilla Bergman. Dit is mijn tweede seizoen bij HV KRAS/Volendam, ik speel al een tijd met nummer 18 én sinds dit seizoen ben ik aanvoerster van dit mooie team. Ik ben onwijs trots als ik naar dit team kijk, we zijn vorig jaar begonnen aan een groot avontuur, omhoog met de dames. Als kers op de taart zijn we vorig jaar gepromoveerd van de hoofdklasse naar de tweede divisie. Tot nu toe zijn we behoorlijk gegroeid als team, als je ziet waar we vorig jaar begonnen en waar we nu staan. Het is mooi om te zien dat met de juiste trainingen en een combinatie van jonge speelster, speelsters met ervaring en speelsters met een hoop ambitie een team kan groeien. Het is heel leuk voor mij om een bedrage aan dit proces te leveren. In de afgelopen 18 jaar die ik heb gehandbald heb ik een hoop mee gemaakt, mooie momenten maar ook baal momenten. Dit alles maakt je sterker als speelster en dat kan ik nu overdragen aan de andere meiden.
 
Roepnaam: Pris
Geboorte datum & -plaats: 18 september 1988 te Amsterdam
Positie: Cirkel
Lengte: 172 cm
Bij Volendam sinds (seizoen): 2016/2017
Vorige verenigingen: Aristos, FIQAS Aalsmeer & Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam
Doel van dit seizoen: Kampioen worden in de tweede divisie
Beroep/studie: Manager Binnendienst
Hobby’s: Koken & netflixen (naast handbal uiteraard)
Mooiste handbal moment: Promotie van de eerste divisie naar de eredivisie met FIQAS Aalsmeer & De beker finale winnen met VOC! GOUD!
Favoriete sportman/vrouw: Zlatan, HELD.
Wat is je beste eigenschap: doorzettingsvermogen
Vertel iets over jezelf wat niemand weet: Op vrijdag en zaterdag help ik mijn ouders in hun winkel aan de Albert Cuyp (het is een dames kleding, schoenen en accessoires winkel, zie Wear Open op facebook & insta!).
 
Ik hoop jullie snel te zien in de hal!
 
groetjes,
Priscilla