Verslag: Exclusieve Handbalclinic met Bondscoach TeamNL

Verslag: Exclusieve Handbalclinic met Bondscoach TeamNL

zondag 21 april 2024

Op vrijdag 19 april 2024 kreeg HV KRAS/Volendam de unieke kans om een exclusieve handbalclinic te ontvangen van de gerenommeerde bondscoach van TeamNL Handbalheren, Staffan Olsson, bijgestaan door assistent Ricardo Clarijs. De clinic vond plaats in Sporthal Opperdam in Volendam, waar zowel de A als B jeugd (jongens en meisjes) aanwezig waren om waardevolle lessen te leren van deze ervaren coach.

Staffan Olsson, bekend om zijn indrukwekkende trackrecord als coach, inclusief een zilveren medaille op de Olympische Spelen van 2012, deelde enthousiast zijn kennis en ervaring met de jonge handballers. Zijn passie voor het spel en zijn toewijding aan het ontwikkelen van talent waren duidelijk voelbaar tijdens de clinic.

Silver Norg, speler van de jongens A, deelde zijn ervaring: "Het was bijzonder om de bondscoach persoonlijk in actie te zien, gaaf dat we dit mogen meemaken."

Het enthousiasme onder de spelers was breed gedeeld, en de in grote getallen aanwezige ouders en toeschouwers bevestigden het gevoel van waardering voor deze unieke gelegenheid.

De clinic bood niet alleen waardevolle technische en tactische inzichten voor de spelers, maar ook inspiratie en motivatie om hun handbalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

De komst van deze bijzondere clinic versterkte de gemeenschapszin, het verenigingsgevoel en het enthousiasme voor handbal in Volendam. Het smaakt naar meer!


 

Gezocht: Versterkingen voor Jeugddivisieteams DB & DA

Wij zoeken talent!

HV KRAS/Volendam zet een belangrijke stap in de ontwikkeling van zijn jeugdopleiding door te streven naar deelname aan de jeugddivisie met de oudste jeugdteams. De ambitie is om volgend jaar met zowel de A- als B-dames in de jeugddivisie te spelen.

Om deze ambitie te realiseren, is Volendam op zoek naar gerichte versterking voor de jeugdteams. De club is ervan overtuigd dat, in samenwerking met Tom Schilder/Handbalskoal en partner sportschool B-Active voor de fysieke trainingen, een sterk op maat gemaakt opleidingsprogramma wordt aangeboden.

Martijn Cappel, hoofdjeugdopleiding van HV KRAS/Volendam: "We hopen speelsters te verwelkomen die samen met onze huidige groepen het avontuur naar de jeugddivisie willen aangaan en willen bijdragen aan een mooie toekomst voor dameshandbal in Volendam. We zullen dan ook als club gerichte acties gaan opzetten om talent aan te trekken."

Interesse in beter worden met KRAS/Volendam?

Ben je geïnteresseerd in het spelen voor Volendam Meiden A of B? Neem dan contact op met onze jeugdcoördinator, Martijn Cappel (m.cappel@handbalvolendam.nl). Hij staat klaar om alle vragen te beantwoorden, uitleg te geven over het programma van de opleiding en de mogelijkheden voor proeftrainingen te bespreken.


Klik hier om meer informatie te vinden over de ambitieuze plannen van HV KRAS/Volendam m.b.t. dameshandbal en de ontwikkeling van de jeugdopleiding.

Klik hieronder om te lezen over de nieuwste technische staf van de vereniging: