Verslag Seizoensafsluiting 2023-2024 bij HV KRAS/Volendam

Verslag Seizoensafsluiting 2023-2024 bij HV KRAS/Volendam

zondag 02 juni 2024

Beste handbalfamilie van HV KRAS/Volendam,

Op zondag 2 juni 2024 kwamen we samen in Sporthal Opperdam om het handbalseizoen 2023-2024 feestelijk af te sluiten. Van 11:00 tot 16:00 uur was de sporthal gevuld met leden, vrijwilligers, spelers en supporters die terugkeken op een prachtig seizoen en vooruitblikten naar het komende jaar.

Vanaf 11:00 uur stroomden de aanwezigen binnen en werden zij hartelijk ontvangen door de ‘blijvende teamspelers’ met koffie en thee. De kantine vulde zich al snel met gezelligheid en enthousiasme.

De formele start werd afgetrapt door voorzitter Piet Kes en vervolgd door bestuurslid Joost Ooms, waarbij zij een bestuurlijke terugblik op het seizoen gaven. Hierbij werd speciaal aandacht besteed aan de vrijwilligers. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van onze club, en zonder hun inzet zouden we niet zijn waar we nu zijn. We bedankten hen uitgebreid voor hun tomeloze inzet en stonden stil bij een aantal vertrekkende vrijwilligers. Ook werd de toekomst van de vereniging besproken en de uitdagingen waar we voor staan. Tatjana Simoiu sloot deze plechtigheid af door vanuit haar rol als Teammanager Heren 1 hun bordenploeg, floormanager en speakers persoonlijk toe te spreken en in het zonnetje te zetten. Hun bijdragen werden met luid applaus erkend. Evert Kooijman, aanvoerder van Heren 1, had ook een speciaal woordje voor de vrijwilligers en er werden prijzen uitgereikt.

Hierna volgde het afscheid van onze vertrekkende topsporters en topsportstafleden van Heren 2, Dames 1 en Heren 1. Met veel emotie en waardering werden zij in het zonnetje gezet. Hun passie en toewijding aan onze club zullen we nooit vergeten. Ze zullen altijd deel uitmaken van de HV KRAS/Volendam-familie.

Na de heerlijke lunch, verzorgd door onze spelers en speelsters van Heren 1 en Dames 1 onder toezicht van Hans Admiraal (kantinecoördinator), was het tijd om vooruit te kijken naar het volgende seizoen. Assistent Coach Joey Duin verving de zieke Hoofdcoach Geert Hinskens en deelde enthousiast een vooruitblik voor het komende seizoen voor Heren 1, waarin de voorbereiding, spelersgroep en doelstellingen uitgebreid werden besproken.

Hierna werd Debbie Bont, de nieuwe trainer van Dames 1, naar voren gehaald. Onder luid applaus van de volle zaal presenteerde zij het seizoenplan voor 2024-2025 en werd zij warm welkom geheten.

Onze speciale dank gaat uit naar Sport-koepel Edam/Volendam voor de jeugdcorner, waar de kinderen zich uitstekend vermaakten.

De seizoensafsluiting was een groot succes en een perfecte afsluiting van een memorabel seizoen.

We kijken vol vertrouwen en enthousiasme uit naar het seizoen 2024-2025 en danken iedereen voor hun inzet en betrokkenheid.
 

Het bestuur van HV KRAS/Volendam