Volendam Strijdt Moedig op de Tweede Dag van de Noord-Holland Cup

Volendam Strijdt Moedig op de Tweede Dag van de Noord-Holland Cup

maandag 02 september 2024

Onder de nieuwe leiding van oud-international Debbie Bont toonde Volendam veerkracht en vastberadenheid op de tweede dag van de Noord-Holland Cup. Hoewel de halve finale tegen titelhouder VOC eindigde in een 26-20 nederlaag, liet het team zien dat het bereid is te strijden onder hun gedreven coach.

Debbie Bont, die na een succesvolle spelerscarrière dit seizoen is teruggekeerd naar de club als hoofdcoach, brengt dezelfde toewijding mee in haar nieuwe rol. “Volendam biedt zoveel mogelijkheden om te benutten,” zegt Bont, die vol enthousiasme is begonnen aan haar nieuwe uitdaging. Na haar pensioen als prof heeft Bont de weg teruggevonden naar het veld waar ze ooit begon, en ze is vastberaden om het team naar nieuwe hoogten te leiden.

In de strijd om de derde plaats tegen VZV kon Volendam het momentum van de poulefase helaas niet vasthouden en verloor met 37-19. Toch heeft het team, onder Bont's leiding, waardevolle ervaring opgedaan die hen goed van pas zal komen in de aanloop naar de start van de eredivisie op 14 september.

De nieuwe coach is vol vertrouwen over de toekomst. "Ik ben weer net zo gedreven als toen ik speelster was," zegt Bont, die zich volledig inzet voor de ontwikkeling van het team en het benutten van de vele mogelijkheden binnen Volendam.


Wil je meer weten over het programma van Garage Kil/Volendam? neem dan contact op met Debbie Bont: d.bont@handbalvolendam.nl

Heb je talent?

Ook zijn de talentontwikkelingsprogramma's van de damesteams van de vereniging volop in ontwikkeling. Mocht je de ambitie hebben om in het eerste team van Volendam te komen, dan kun je informeren naar onze trainingsmogelijkheden bij Hoofdjeugdopleiding Martijn Cappel: m.cappel@handbalvolendam.nl