Voorbeschouwing | Concurrent om Final 4 Visé bezoekt HV KRAS/Volendam

Voorbeschouwing | Concurrent om Final 4 Visé bezoekt HV KRAS/Volendam

donderdag 25 januari 2018

Aankomende zaterdag staat de wedstrijd tegen HC Visé BM op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld om 19:00 in de Opperdam. De opponent heeft evenveel punten als HV KRAS/Volendam en dus staan de Volendammers een interessant karwei te wachten.

Op dit moment bezetten de Volendammers de zesde plaats op de ranglijst met achttien punten. Het gat met nummer 2 OCI-Lions is slechts twee punten. Na de 31-29 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Herpertz Bevo is het zaak dat HV KRAS/Volendam aansluiting blijft houden met de bovenste plekken. Er zal dus gewonnen moeten worden.

Eerder dit seizoen werd de uitwedstrijd tegen HC Visé BM verloren met 28-27. Tijdens die wedstrijd viel aanvoerder Leon van Schie uit met een knieblessure na een ongelukkige botsing met Jordy Baijens. Van Schie is er natuurlijk weer bij en zal proberen ervoor te zorgen dat we de wedstrijd winnen af kunnen sluiten. Vorig seizoen stond het treffen van Visé in het teken van de terugkeer van een oude bekende: Tom Schilder. Mede dankzij zijn inbreng wonnen de Volendammers het duel met 30-25.

VIP-Card

De eerste 150 toeschouwers komende zaterdag kunnen rekenen op een New York Pizza Volendam VIP-Card! Nog meer reden dus zaterdag de mannen te komen aanmoedigen!

Blessures

Afgelopen zaterdag viel Jaap Beemsterboer in de eerste helft uit met een knieblessure. Het is twijfelachtig of Jaap Beemsterboer erbij is komend weekend. Verder beschikt trainer Peter Portengen over een fitte selectie.

Livestream

De wedstrijd wordt live uitgezonden via Fanseat! Je kunt één maand gratis gebruikmaken van Fanseat, zonder verdere verplichtingen. Bekijk de wedstrijd hier.

Samenvatting Visé - HV KRAS/Volendam (28-27).